masini ieftine de inchiriat

Masini de inchiriat ieftine
 
plata pentru inchiriere
Oferte inchirieri auto

inchirieriauto-bucuresti.org / Masini de inchiriat ieftine / Oferte inchirieri auto

Oferte inchirieri auto

Compania noastra a fost infiintata prin intermediul unei echipe dornice sa ofere servicii de calitate tuturor celor ce ajungeau in Bucuresti sau celor ce aveau nevoie urgenta de un autoturism. Pentru a duce la bun sfarsit dorinta noastra va punem la dispozitie autoturisme de diferite tipuri si din diverse categorii. Astfel, indiferent de motivul pentru care doriti sa inchiriati un autoturism, in cadrul firmei noastre veti gasi autoturismul potrivit nevoilor dumneavoastra.

Serviciile noastre se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, indiferent ca este vorba de  turisti straini sau doar clienti ce doresc sa inchirieze un autoturism cu un scop precis.

Autoturismele ce le punem la dispozitia dumneavoastra sunt utilizate exclusiv in acest scop si se regasesc intr-un numar generos in cadrul parcului nostru auto.

Va asiguram de faptul ca nicio masina nu a fost vreodata implicata in vreun accident, insa preventiv, tot parcul auto are asigurare de tip RCA si CASCO. In plus, firma noastra va pune la dispozitie in orice perioada diverse oferte inchirieri auto.[Informatii Oferte inchirieri auto] | [Comanda Oferte inchirieri auto]
Oferte inchirieri auto poza 1 Oferte inchirieri auto poza 2 Oferte inchirieri auto poza 3
Oferte inchirieri auto Firme rent a car Contractul de inchiriere auto Inchirieri ieftine de la aeroport


Sitemap