masini ieftine de inchiriat

Inchiriere auto oras
 
plata pentru inchiriere
Inchiriaza Ford Mondeo

inchirieriauto-bucuresti.org / Inchiriere auto oras / Inchiriaza Ford Mondeo

Inchiriaza Ford Mondeo

Ford Mondeo este un model de vehicul de marime medie sau de marime mare pentru familie, produs de Compania Ford Motor incepand cu anul 1992. Numele acestei serii vine din limba latina, unde „mundus” inseamna „lume” si a fost conceputa pentru a fi o „masina a lumii”.

Masinile ce pot fi inchiriate din parcul nostru auto fac parte din cea de-a patra generatie Ford Mondeo, a carei productie a inceput cu anul 2012. Astfel, aceste noi modele folosesc o gama de motoare in patru cilindri, oferind intre 118 si 176 kW pentru modelele pe benzina si gazolina si intre 82 si 132 kW pentru cele diesel.  

In interior, aceasta generatie prezinta Interfata Om-Masina a companiei Ford (Human-Machine Interface (HMI)), vazuta prima oara la modelele Galaxy si S-Max, in timp ce o gama de instrumente imbunatatite caracterizate de un ecran LCD cu diametrul de 130 mm, pentru a dispune computerul de bord, si un sistem GPD sunt disponibile la comanda pentru toate modelele.

Asadar daca doriti sa aveti parte de o experienta placuta atunci cand vizitati sau cand conduceti intr-un oras mare, precum Bucuresti inchiriati un Ford Modeo. Consumul redus al acestui automobil si preturile mici de inchiriere il fac modelul ideal pentru orice persoana ce doreste sa ramana practica si in acelasi timp sa se prezinte intr-o masina cu stil.[Informatii Inchiriaza Ford Mondeo] | [Comanda Inchiriaza Ford Mondeo]
Inchiriaza Ford Mondeo poza 1 Inchiriaza Ford Mondeo poza 2 Inchiriaza Ford Mondeo poza 3
Masini de ocazie Masini ieftine Bucuresti Masini consum redus Inchiriaza Ford Mondeo


Sitemap