masini ieftine de inchiriat

Inchiriere SUV
 
plata pentru inchiriere
Volkswagen TOUAREG

inchirieriauto-bucuresti.org / Inchiriere SUV / Volkswagen TOUAREG

Volkswagen TOUAREG

Volkswagen Touareg este un SUV de lux, de marime mijlocie produs de companie germana Volkswagen incepand cu anul 2002. Acest model a fost numit dupa poporul Tuareg, un grup din Africa de Nord. Prima generatie de Touareg vine cu un sistem standard de conducere si cu un centru diferential cu inchidere progresiva (cu prescriere manuala). Optiuni ce ajuta la capabilitatile off-road ale masinii includ un sistem de suspensii pe aer, ce poate ridica inaltimea masinii la comanda si un intrerupator interior ce permite diferentialul din spate sa fie incuiat manual.

A doua generatie de Touareg (Typ 7P5) a fost scoasa pe piata in februarie 2010 in Munich si apoi in Salonul International Auto din Beijing. Noul Touareg detine un record mondial in ceea ce priveste tehnologia farurilor: faza lunga fara lumina intensa. Spre deosebire de sistemul de faza lunga cu lumina adaptiva, acest nou sistem ajusteaza continuu si gradual nu numai distanta fazei lungi, ci si directia acesteia. Lumina isi schimba directia astfel incat masinile din fata nu sunt luminate, in timp ce zona din jurul lor este iluminata constant cu luminozitate de intensitate mare.

Volkswagen Touareg poate fi inchiriat acum din parcul auto al companiei noastre, la cele mai accesibile preturi, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de cea mai confortabila si placuta experienta in spatele volanului.[Informatii Volkswagen TOUAREG] | [Comanda Volkswagen TOUAREG]
Volkswagen TOUAREG poza 1 Volkswagen TOUAREG poza 2 Volkswagen TOUAREG poza 3
Rezervare masina Rent a car aeroport Avantajele inchirierii unui SUV Volkswagen TOUAREG


Sitemap