masini ieftine de inchiriat

Inchiriere SUV
 
plata pentru inchiriere
Rezervare masina

inchirieriauto-bucuresti.org / Inchiriere SUV / Rezervare masina

Rezervare masina

Serviciile noastre de rent a car se adreseaza tuturor celor ce au nevoie urgent de o masina pentru o perioada mai mica sau mai mare de timp. Dispunem de numeroase modele de masini, de la cele mici pentru oras pana la automobile luxoase, potrivite pentru evenimente sau ocazii speciale.

Va asteptam pe site-ul nostru unde puteti gasi informatii detaliate despre fiecare masina in parte, dar si unde puteti face o rezervare in doar cateva minute. In urma rezervarii, veti fi sunat pentru confirmare, dar si pentru a pune la punct ultimele detalii. De asemenea, ne puteti contacta telefonic pentru rezervare masina, echipa noastra fiind la dispozitia dumneavoastra de fiecare data.

In cazul in care autoturismul dorit nu se regaseste in oferta noastra sau nu poate fi rezervat pentru perioada dorita, va vom pune la dispozitie o alta masina din aceeasi clasa si cu specificatii identice sau asemanatoare. Contractul de inchiriere intra in vigoare numai dupa semnarea acestuia la preluarea masinii de la unul din soferii nostri.

 [Informatii Rezervare masina] | [Comanda Rezervare masina]
Rezervare masina poza 1 Rezervare masina poza 2 Rezervare masina poza 3
Rezervare masina Rent a car aeroport Avantajele inchirierii unui SUV Volkswagen TOUAREG


Sitemap