masini ieftine de inchiriat

Inchiriere SUV
 
plata pentru inchiriere
Inchiriere SUV

inchirieriauto-bucuresti.org / Inchiriere SUV / Formular comanda Inchiriere SUV
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Detalii  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Daca sunteti interesati sa va petreceti concediul sau vacanta impreuna cu familia la munte, avem pentru dumneavoastra serviciul de inchiriere SUV. Acest tip de masina face parte din clasa de teren si este ideala pentru orice tip de traseu montan. Datorita tractiunii 4X4, vehiculele din aceasta clasa sunt potrivite pentru orice tip de teren accidentat, fie ca este vorba de un drum de munte sau de un drum de tara, neasfaltat. In cazul in care doriti sa inchiriati un SUV in sezonul rece, aceasta vine echipat cu anvelope de iarna si alte utilitati de care aveti nevoie. In plus, veti avea inclusa in pretul total si asigurarea auto, astfel incat preturi expuse pe site sunt cele reale, fara alte taxe si tarife ascuse. De asemenea, daca inchiriati masina din timp puteti beneficia de preturi reduse si oferte speciale. 

Pentru familiile cu copii mici putem echipa masina cu un scaun pentru copii adaptat varstei si greutatii lor. Astfel, va veti putea bucura din plin de calatoria catre destinatia dorita. Atat predarea, cat si returnarea autoturismului se realizeaza in anumite puncte-cheie ale Bucurestiului, astfel incat sa va fie usor sa returnati autoturismul la intoarcere. Va putem oferi in plus, servicii de aducere a masinii intr-un loc convenabil dumneavoastra, gratuit pe teritoriul orasului Bucuresti.

Masinile din clasa de teren sunt cele mai cautate in perioadele de concedii, insa in parcul nostru auto veti gasi oricand un astfel de model. Asadar, indiferent de perioada in care doriti sa inchiriati, noi va punem la dispozitie autoturismul dorit in cel mai scurt timp de la rezervarea sa pe site. Completati din timp formularul de rezervare pentru a inchiria autoturismul preferat si a va bucura de cea mai frumoasa vacanta. Preturile noastre sunt extrem de avantajoase, iar periodic punem la dispozitia clientilor oferte speciale si discounturi. Va asteptam in parcul nostru auto pentru a beneficia de cele mai bune servicii de inchiriere SUV.[Info despre : Inchiriere SUV] | [Comanda :Inchiriere SUV]
Inchiriere SUV pic 1 Inchiriere SUV pic 2 Inchiriere SUV pic 3

Rezervare masina Rent a car aeroport Avantajele inchirierii unui SUV Volkswagen TOUAREG


Sitemap