masini ieftine de inchiriat

Auto de inchiriat
 
plata pentru inchiriere
Auto de inchiriat

inchirieriauto-bucuresti.org / Auto de inchiriat / Formular comanda Auto de inchiriat
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Detalii  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Compania noastra va pune la dispozitie diverse marci de auto de inchiriat din diverse clase. Oferim servicii de rent a car atat oamenilor de afaceri, cat si turistilor sau celor ce nu detin o masina proprie, dar care au nevoie de un mijloc de transport cu care sa se poata deplasa mult mai usor in oras sau in tara.

In cazul in care calatoriti mult cu avionul, suntem siguri ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru ca transferul de la aeroport in oras sa se efectueze in cele mai bune conditii.  Prin intermediul firmei noastre nu veti mai fi nevoiti sa cautati un taxi, avand posibilitatea sa va relaxati la volanul masinii preferate.  Puteti rezerva masina cu mult timp inainte si o veti gasi la aeroport in momentul in care aterizati. Va putem pune la dispozitie, de asemenea, si soferi profesionisti care sa conduca masina in locul dumneavoastra, astfel incat calatoria sa fie cat mai confortabila si mai placuta cu putinta.

De asemenea, avand un parc auto de invidiat, putem sa va punem la dispozitie orice masina pentru perioade diferite de timp. Suntem singura companie din Romania ce va ofera inchirieri auto pe termen lung. Evident, in acest caz, tariful pe care il veti avea de plata va fi mult mai mic. Puteti alege o perioada de inchiriere cuprinsa intre 1 zi si 6 luni, in functie de nevoile dumneavoastra. Toate masinile disponibile in parcul nostru prezinta un consum redus si au dotari full option, astfel incat va vor oferi tot confortul unei masini proprii, fara costurile suplimentare atasate intretinirii pe termen lung a acesteia.

 [Info despre : Auto de inchiriat] | [Comanda :Auto de inchiriat]
Auto de inchiriat pic 1 Auto de inchiriat pic 2 Auto de inchiriat pic 3

Transfer Otopeni Pe termen lung Avantajele financiare ale inchirierii unui automobil Intrebari esentiale inainte de a inchiria un vehicul


Sitemap