masini ieftine de inchiriat

Inchiriere auto oras
 
plata pentru inchiriere
Inchiriere auto oras

inchirieriauto-bucuresti.org / Inchiriere auto oras / Info despre Inchiriere auto oras
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Detalii  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Dorinta noastra de a oferi servicii de inalta calitate, ne face sa fim cea mai buna alegere pe care o puteti face de fiecare data cand va ganditi sa inchiriati o masina. In cazul in care doriti sa ne vizitati orasul sau aveti nevoie urgent de o masina, atunci contactati-ne pentru o oferta personalizata pentru inchiriere auto oras. Va vom pune la dispozitie modele cu un consum redus, la preturi extrem de avantajoase. Toate automobilele din parcul nostru auto sunt intretinute in mod corespunzator si vor functiona la cel mai inalt standard. Astfel, dumneavoastra veti fi capabil sa va bucurati de o calatorie la un nivel superior de confort, cu un buget restrans.

Cu un autoturism de oras din parcul nostru auto va veti putea deplasa mult mai usor si repede prin traficul aglomerat al capitalei. In cazul in care doriti sa va relaxati, noi va propunem sa inchiriati o masina cu sofer profesionist. Acesta cunoaste cel putin o limba straina de circulatie internationala si va fi la dispozitia dumneavoastra pe toata perioada contractului de inchiriere. Toti soferii nostri sunt profesionisti, avand numerosi ani de experienta si cunoscand orasul in detaliu, astfel incat veti putea ajunge la locul dorit in cel mai scurt timp posibil, fara prea mari batai de cap. 

In cazul in care inclinati catre mai multe modele de masini, noi va vom oferi tot suportul pentru ca dumneavoastra sa alegeti ce vi se potriveste, in functie de caracteristicile fiecareia. Indiferent de modelul de autoturism inchiriat, veti prelua masina cu rezervorul plin si cu toate actele si taxele la zi. Contractul de inchiriere va contine toate detaliile, fara clauze ascuse sau neclare. Veti stii exact care este pretul final si ce include acesta, toate informatiile fiind transparente si disponibile clientilor.[Info despre : Inchiriere auto oras] | [Comanda :Inchiriere auto oras]
Inchiriere auto oras pic 1 Inchiriere auto oras pic 2 Inchiriere auto oras pic 3

Masini de ocazie Masini ieftine Bucuresti Masini consum redus Inchiriaza Ford Mondeo


Sitemap