masini ieftine de inchiriat

Descopera Romania cu rent a car
 
plata pentru inchiriere
Descopera Romania cu rent a car

inchirieriauto-bucuresti.org / Descopera Romania cu rent a car / Info despre Descopera Romania cu rent a car
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Detalii  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Romania este una dintre tarile cu numeroase zone si obiective turistice oferind atractii pe placul oricarui turist. Iata cateva dintre principalele zone pe care turistii le-au luat cu aslat pana acum:

Litoralul Marii Negre – este cea mai exploatata zona turistica si se intinde de la granita cu Ucraina pana la cea cu Bulgaria, reprezentand o parte din tarmul occidental al Marii Negre. Se intinde pe mai multe orase iar principalul dintre acestea, cel care reprezinta capitala acestei zone, este Constanta. LA 25 de km de Constanta se afla aeroportul Mihail Kogalniceanu ce asigura curse interne si internationale in sezonul estival. In ceea ce priveste transportul intre Constanta si celelalte localitati nu trebuie sa va faceti griji intrucat aveti atat optiunea de a alege mijloacele de transport in comun cat si serviciile unei firme rent a car. De exemplu compania noastra vine in intampinarea clientilor cu serviciul de inchirieri masini cu transfer Bucuresti – Constanta, asa ca nu va faceti griji pentru ca transportul il aveti asigurat.

Zona Bucegi – Brasov – cu orasul Brasov si numeroase statiuni reprezinta zona principala a turismului montan in Romania.

Brasovul este un oras plin de istorie si obiective turistice impresionante  iar statiunile va plaseaza in mijlocul naturii. Accesul catre zona muntilor Bucegi se realizeaza pe DN1, drumul national ce leaga Brasov de Bucuresti, pe DN 73 dinspre Pitesti-Rucar-Rasnov, sau pe o retea de drumuri secundare ce fac legatura intre diverse localitati. In cazul in care nu cunoasteti nici un traseu, puteti ajunge in timp scurt si in conditii de confort si siguranta apeland la serviciul de inchirieri masini cu transfer Bucuresti –Brasov.

Indiferent de regiunea aleasa, cu siguranta veti avea parte de o vacanta speciala. Pentru a fi pe deplin multumit, va invitam in parcul nostru auto pentru a alege o masina perfecta pentru calatorie. Va punem la dispozitie automobile din toate clasele auto, de la masini compacte, cu un consum redus la vehicule de teren, cu tractiune 4X4. In plus, puteti alege masina si in fuctie de numarul de persoane alaturi de care veti calatori. Asftel, puteti opta pentru un model normal, potrivit pentru 4 adulti sau pentru un model cu 8+1 locuri, in cazul in care veti calatori alaturi de un grup mai mare de prieteni sau membrii ai familei. Preturi percepute de compania noastra sunt printre cele mai bune de pe piata, astfel nu va trebui sa va faceti griji pentru buget si va veti putea bucura de o excursie perfecta in cele mai uimitoare zone ale Romaniei.

 [Info despre : Descopera Romania cu rent a car] | [Comanda :Descopera Romania cu rent a car]
Descopera Romania cu rent a car pic 1 Descopera Romania cu rent a car pic 2 Descopera Romania cu rent a car pic 3

Un mod relaxant de a calatori Dacia Logan in topul inchirieri Un weekend romantic cu rent a car De ce ai nevoie de o masina inchiriata pentru a vizita Bucuresti


Sitemap